Creare site web / Realizare site web

Creare site prezentare

Oferim solutii de dezvoltare proiecte web in PHP si MySQL, verificare si mentenanta pentru scripturi existente, solutii de programare pentru magazine online.

4SEO are experienta in programare web, putand construi orice solutie de programare care sa serveasca oricarei necesitati si sa imbunatateasca pe cat de mult posibil vechile tehnici pe baza carora ati construit o afacere.

Echipa noastra are capacitatea de a dezvolta site-uri dinamice pentru nevoile specifice dumneavoastra.
O aplicatie de programare poate sa urmeze niste principii ale unei aplicatii de programare existente sau poate sa fie personalizata pentru nevoile dumneavoastra particulare. Putem concepe aplicatii care sa suporte adaugari de date, conturi pentru vizitatori si diferite restrictii si nivele de administrare.

Realizam site-uri complexe care contin: formulare de comenzi online, scripturi de cautare, newslettere, sisteme de content management (CMS), directoare web, magazine virtuale, sisteme de administrare a bazelor de date folosind tehnologii precum PHP, MySql, Javascript, Ajax.

Site-uri de prezentare
Aveti propria afacere si doriti mai multa publicitate? Publicitatea online este solutia ideala pentru a deveni mai cunoscut si pentru a mari cifra de afacere. Crearea unui site de prezentare pentru firma ta este alegerea potrivita pentru a promova afacerea pe Internet. Permite administrarea continutului prin intermediul sectiunii de administrare proprii unde accesul este securizat si se realizeaza pe baza de username si parola.

Catalog de produse online
Creem site-uri de prezentare de produse. Un web site este interactiv, este o carte de vizita totodata pentru o firma. Astfel este nu numai un instrument de crestere al vanzarilor ci si o modalitate de a creste credibilitatea firmei pe piata, o metoda de imbunatatire a imaginii firmei.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.