Afla cum promovezi un site gratuit

Afla cum promovezi un site gratuit

Promovarea site-ului tau este esentiala daca vrei sa ai profit. Aceasta poate fi o activitate grea, sau poate fi o activitate usoara. Totul depinde de cat de puternice sunt cuvintele-cheie abordate de tine, sau mai precis, de cat de puternici sunt competitorii care care folosesc aceleasi cuvinte-cheie.

Daca in campania de promovare a site-ului tau ai ales bine cuvintele-cheie si acestea au avut o competitie slaba, si in plus ai obtinut si un profit decent in urma unui numar acceptabil de vizitatori lunari, atunci ai facut o treaba buna. Daca ai dat gres in schimb, va trebui sa abordezi o strategie mult mai puternica de promovare a site-ului tau pentru a avea succes. Din acest motiv se spune ca cercetarile in domeniul cuvintelor-cheie sunt un aspect foarte important in crearea unui site. Asadar, de unde ar trebui sa incepi cu promovarea site-ului tau?

Mai intai, pentru a-ti promova site-ul asa cum trebuie, inscrie-ti site-ul in oate motoarele de cautare: Google, Yahoo, MSN etc. Exista foarte multe astfel de motoare d cautare si fiecare in parte iti poate asigura expunerea si taficul atat de necesare promovarii site-ului tau. Bineinteles ca motorul de cautare care conteaza cel mai mult este Google deoarece are cei mai multi utilizatori si astfel te poate ajuta foarte mult in promovarea site-ului tau.

Dupa ce ai folosit toate motoarele de cautare posibile pentru a-ti promova site-ul, inscrie-l in diferite directoare. Foloseste directoare generale cat si dorectoare axate pe profilul site-ului tau. Aceasta activitate poate fi facuta si manual foarte usor, dar automatizarea este recomadata de catre majoritatea specialistilor. Exista foarte multe servicii care pot face acest lucru pentru tine, fie gratis fie caontra unei sume mici de bani. Astfel vei minimiza timpul consumat cu aceasta metoda si te vei putea axa pe administrarea unor alte metode de promovare a site-ului tau. Printre aceste metode se numara marketing-ul cu articole, postarea de link-uri pe forumuri si pe blog-uri etc.

Toate metodele de mai sus sunt cateva din metodele de promovare a unui site si te pot ajuta sa obtii traficul si numarul de vizitatori dorite. Ramane la alegerea ta ce metoda vei folosi, daca va fi una din metodele prezentate in acest articol, daca va fi o metoda gratuita sau o metoda platita precum campaniile PPC si folosirea bannerelor, daca va fi o metoda condusa de tine sau automatizata. Toate aceste decizii iti apartin cand vine vorba de promovarea site-ului tau, dar tine minte intotdeuana ca daca la sfarsitul zilei site-ul tau nu ve beneficia de expunerea necesara, toata munca ta a fost in zadar.

Spor la treaba !

12 Comments

 • Reply

  AndreiReplied on 07/09/2010

  Ma bucur ca tiau prins bine !

 • Reply

  IrinaReplied on 07/09/2010

  Mi-au fost de ajutor aceste sfaturi.Sa vedem ce va fi in continuare. Merci si bafta !

 • Reply

  MariusReplied on 14/09/2010

  Se pare ca functioneaza in cele 2 saptamani de teste facute de mine,am citit un astfel de articol pe un alt site tot despre seo,si se pare ca merge,dar nu cum ma asteptam,dar merge.

 • Reply

  AndreiReplied on 14/09/2010

  Nu sunt schimbari radicale foarte foarte mari dar te ajuta foarte mult !!!

 • Reply

  AndreiReplied on 04/03/2011

  @Eddy ne pare bine ca iti este de folos

 • Reply

  EddyReplied on 04/03/2011

  Mi-a fost de ajutor articolul! Multumesc!

 • Reply

  CristiReplied on 21/03/2011

  Foarte bun articol! Multumim pentru ajutorul oferit.

 • Reply

  CristinaReplied on 05/04/2012

  Super articolul. Astept acum sa vad rezultatele. Cam in cat timp iti dai seama daca are efectul scontat sau nu?

 • Reply

  AndreiReplied on 05/04/2012

  Cristina nu ai cum sa estimezi un timp …

 • Reply

  claudiuReplied on 24/08/2012

  Fara munca multa sau fara bani nu poti face optimizare cu adevarat….

 • Reply

  JoraReplied on 15/02/2013

  Comentariu fals e tot o metoda de promovare .
  (dar nu prea agreata)

  • Reply

   AndreiReplied on 16/02/2013

   Nu prinde bine sa folosesti astfel de metode 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.