Aspecte de baza ale SEO

Aspecte de baza ale SEO

Aspecte de baza ale SEO pe care trebuie neaparat sa le cunoasteti:

Optimizarea pentru motoarele de cautare, SEO pe scurt (in lb. Engleza Search Engine Optimization), este o metoda folosita pentru a imbunatati pozitionarea unui site pe motoarele de cautare. Din aceasta cauza SEO trebuie sa lucreze cot la cot cu paianjenii motoarelor, care cerceteaza pagina in cautarea continutului si a cuvintelor cheie care corespund temei site-ului. Pe masura ce motoarele de cautare au devenit din ce in ce mai avansate, algoritmii lor au evoluat, asa ca exista o serie de lucruri despre SEO pe care trebuie sa le cunoasca toata lumea.

Exista cateva aspecte care vor transforma proiectele SEO in eforturi incununate de succes. Primul lucru pe care trebuie sa il tineti minte priveste link-urile. Link-urile sunt poduri ce conecteaza un site de altul. Fiecare link facut catre site-ul dumneavoastra este perceput de motoarele de cautare ca fiind un vot de incredere pentru site. Cu cat aveti mai multe link-uri, cu atat motorul de cautare va avea o parere mai buna despre website-ul dumneavoastra. Cu toate acestea, numarul de link-uri catre site nu este singurul factor luat in considerare; este avuta in vedere si calitatea link-ului, asa ca nu o neglijati. Asadar, nu uitati puterea votantului dumneavoastra atunci cand fac un link.
Continutul paginii web este un alt aspect important pentru SEO. In primul rand, continutul trebuie sa aiba o legatura directa cu subiectul site-ului. Continutul ar trebui sa fie paralel cu formularile sau cuvintele cheie alese. Aceasta este calea prin care va puteti imbunatati pozitionarea pe motoarele de cautare. Daca faceti bine acest lucru, motoarele de cautare vor crede ca site-ul dumneavoastra este unul de experti, iar acesta este unul dintre factorii determinanti care decid ce site-uri ocupa pozitiile de top. Bineinteles ca si cititorii vor fi incantati de ceea ce citesc.

Trebuie sa aveti in vedere si aspectul SEO direct pe pagina, care se imparte in diferite subcategorii. Prima este alcaturita din titluri si subtitluri – acestea ar trebui sa fie intotdeauna corelate cu acele cuvinte cheie alese; trebuie sa includeti cuvintele cheie. Printre celelalte locuri in care ar trebui sa inserati cuvinte cheie sunt: H1, H2 si H3. Tineti minte ca toate cuvintele cheie ar trebui folosite cu precautie.

In sfarsit, un lucru pe care ar trebui sa il evitati cu orice pret este spam-ul. Datorita faptului ca inteligenta motoarelor de cautare este in continua dezvoltare, este foarte probabil ca orice site care foloseste spam-uri va fi prins destul de repede. Exista o multime de site-uri care folosesc tot felul de tehnici pentru a insela motoarele si a castiga link-uri care trimit inapoi la ele. Motoarele de cautare nu agreaza astfel de tehnici, asa ca isi perfectioneaza incontinuu algoritmii pentru a le identifica cat mai repede si cat mai usor, iar odata ce au localizat un astfel de site il elimina complet.

Probabil ati realizat pana acum ca SEO nu este doar o metoda in sine; este o metoda care reprezinta o compilatie de strategii care exista cu scopul de a crea o singura entitate. O abordare comprehensiva este cea mai buna cale de a va optimiza site-ul pentru motoarele de cautare.

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.