Cum se face optimizare seo in 2013?

Cum se face optimizare seo in 2013?

Optimizare SEO 2013

Optimizare SEO este mult mai complexa fata de ani trecuti, google a venit cu noi update-uri la algoritm.

La sfarsitul lui 2011 google a lansat primul robot ce ingreuna la serviciile de optimizare seo, cand am inceput sa ne acomodam cu el google ne pregatise o noua surpriza, un nou robot.

In 2012 google a lansat un nou robot.

Multe firme de seo au ales sa renunte la serviciile de seo deoarece este mai multa munca, romani ne cunoscand adevarata valoare a unui serviciu de optimizare seo cand primesc ofertarea de pret din partea a unei firme ce ofera servicii de optimizare seo li se par scumpe si opteaza pentru varianta PPC (Pay Per Click gen Google Adwords) daca ar analiza cheltuielile cu Google Adword si pierderile ar constientiza ca defapt este mai rentant sa apeleze la serviciile de optimizare seo a unei compani.

Pentru o firma ce ofera servicii de optimizare seo cel mai important proiect al lor este propriul website, apoi analizati restul proiectelor din portofoliul firmei respective.

O idee foarte buna este sa contactati si proprietari site-urilor din portofoliul firmei respective sa ii intrebati cum a decurs colaborarea cu ei.

Vam sugerat sa ii contactati ca sunt multe persoane ce sustin ca ofera servicii de optimizare seo si au puse site-uri de top luate din portofoliile altor firme.

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.