Folder sau SubDomeniu ?

Folder sau SubDomeniu ?

Intr-un thread recent pe Softpedia user-ul Mizou ne cere parerea asupra unei dileme discutate destul de mult pe site-urile de optimizare pentru motoarele de cautare: sa aranjam continutul site-ului in foldere (www.4seo.ro/sectiune) sau subdomenii (sectiune.4seo.ro).

Diferenta din punct de vedere al optimizarii pentru motoarele de cautare:
– un site cu foldere va fi perceput ca avand mai mult continut decat unul cu subdomenii, deci in cazul in care site-ul are continut putin (sau sanse mici de dezvoltare), adica pana in 1000 de pagini – este mai bine sa ramai pe aceasta structura.
– in momentul de fata subdomeniile sunt vazute de Google ca site-uri separate de domeniul principal, deci in cazul in care ai foarte mult continut pe subiecte distincte, bine definite – aceasta structura este mai potrivita. Un bun in-site linking va aduce mai multe beneficii din punct de vedere al optimizarii, mai ales in cazul in care subdomeniile sunt bine promovate.

Desigur ca pana la urma este alegerea fiecarui optimizator, dar in cazul in care vrei sa faci un site durabil si cu viitor, eu recomand subdomeniile.

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.