Optimizare Bing SEO

Optimizare Bing SEO

Sfaturi Optimizare motorul de cautare Bing:
Varsta site-ului (domeniu), Bing pune accent mai mare decat Google pe varsta domeniului in Ranking.

Text abundent in pagina, Bing adora abundenta de text, pagini cu peste 300 de cuvinte, care sunt recomandate pentru un ranking mai bun, pentru o urcare mai mare a site-ului dvs.

Link-uri externe, cand facem optimizare pentru Google, restrangem cum putem numarul de link-uri externe pentru a nu pierde in ranking. pentru Bing link-urile externe sunt un mare avantaj, un PLUS foarte mare, Link-urile externe sunt foarte bune pentru Bing.

Bloggeri, din nefericire, pentru bloggeri motorul de cautare Bing este din pacate mort. Blog-urile nu par sa beneficieze de simpatia motorului de cautare Bing, asa cum se intampla in cazul Google.
Titlurile Site-ului, motorul de cautare Bing adora foarte mul titlurile site-ului, titlul site-ului spune tot ce este de stiut despre o pagina web. Titlurile vor ramane o mare importanta, au un factor foarte mare pentru orice fel de motor de cautare, la fel ca si pentru motorul de cautare Google.

Stie toata lumea, motorul de cautare Bing are si el Webmaster Tools ca si Google, mai ciudat dar acceptabil. Pentru cei care nu stiu, pot sa acceseze Bing Webmaster pentru o optimizare mai buna a motorului de cautare.

Official Webmaster Bing http://www.bing.com/webmaster/

Pe parcurs o sa scriu si alte sfaturi privind optimizarea motorului de cautare Bing. Poate aveti si voi cateva idei care ar putea imbunatati acest articol

2 Comments

  • Reply

    GigiReplied on 23/07/2011

    Multa lume optimizeaza pt Bing si deoarece CTR-ul este mai mare cu Bing referer decat cu google referer.

  • Reply

    AndreiReplied on 24/07/2011

    de acord dar nu multi romani folosesc bing-ul

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.