Optimizare SEO 2011

Optimizare SEO 2011

Optimizare SEO 2011
Cu ce vine anul 2011 in SEO?

Dupa cum stiti ce era in 2010 despre Optimizare SEO nu sunt lucruri noi in mare parte anul asta va face Google official si scoaterea meta description dupa cum anul trecut au facut official scoaterea meta keywords asa ca daca nu sunteti interesat sa va gasiti pe pozitii bune in Yahoo, Bing, Ask, etc. nu mai folositi acele meta tag pentru micsorarea marimi paginilor.

Cu ce va ajuta o marime mai mica a pagini?

Google apreciaza site-uri actualizate mereu si cat mai mici si comprimate bine pentru ca vizitatori site-ului dvs. sa il poata deschide repede si fara probleme.

Un site ce se incarca repede si este atragator la ochi si profesional atrage multe persoane pentru a-l vizita din nou in viitorul apropiat.

12 Comments

 • Reply

  AndreiReplied on 11/01/2011

  Noi punem accent pe calitatea articolului nu pe cantitatea lui speram sa va satisfacem mereu dorintele domneavoastra si sa fim cat mai expliciti !!!

 • Reply

  Dorel TanaseReplied on 10/01/2011

  Foarte interesant articol ! Ma bucur cand vad site-uri bine optimizate si cu articole interesante. Succes in continuare !

 • Reply

  ClaxReplied on 11/01/2011

  mda… adio metadescriere :-h

 • Reply

  AndreiReplied on 11/01/2011

  cam asa se pare dar google ori cum nu mai pune accent pe meta descriere daca te uiti atent la cautari la majoritatea site-urilor validate html css sa poata prelua bine continutul site-ului text apare o parte din scrisul de pe site

 • Reply

  Dorel TanaseReplied on 19/05/2011

  Ma intreb, cati dintre profesionisti au curajul sa nu mai foloseasca descrieri pentru pagini ! Dupa parerea mea, foarte putini.

 • Reply

  AndreiReplied on 20/05/2011

  Eu unu nu mai folosesc nici meta keywords nici meta description din cauza unui plugin mi-au ramas la unele post-uri activ meta !! dar nu la toate si pe prima pagina nu folosesc deloc !!!

 • Reply

  Dorel TanaseReplied on 20/05/2011

  Din punctul meu de vedere este gresit ce faci ! Nu vreau sa te supar sa sa nu aprobi comentariul. Scrie la cautare in Google “4seo.ro” si ai sa cezi ce afiseaza la tine ! Titlul si asta”SEO · Afaceri Online · Design · Developer · Diverse · Domenii … Filme, muzica, divertisment – Director · Loc de munca · Submit Your Site SmartNetBook.ro …”, nu cred ca este o descriere profesionala ! Este doar parerea mea.

 • Reply

  AndreiReplied on 21/05/2011

  Da ok dar dai cautare dupa “optimizare seo” sunt pe 1 pagina undeva pe locul 7 8 si apare cu titlu “Optimizare Site | Optimizare SEO | Seo Site | SEO Romania” si descrierea “Optimizare SEO : SEO este prescurtarea ce vine de la “Search Engine Optimization”, in limba romana se mai zice (optimizare pentru motoarele de cautare). …” descrierea ce apare din prima pagina de pe https://www.4seo.ro la cuvantul 4seo.ro la cautare nu am lucrat ca nu ma interesat acel cuvant cheie si nu am de ce sa nu aprob comentariul pentru ca nu fac parte din acele persoane de seo ca daca primesc un comment mai asa sai dau spam sau stergere.

  Eu zic ca nui frumos daca nui dadeam accept.
  Daca reusesti sa ridici un site fara a folosi meta description si meta keywords eu zic ca e ceva nu?

  Am sa lucrez si la partea de cautare 4seo.ro Multumesc!

 • Reply

  GigiReplied on 23/07/2011

  Deci descrierea va fi folosita in continuare in SERPs doar ca nu va mai conta in algoritmul de ranking?

 • Reply

  AndreiReplied on 24/07/2011

  il poti folosi, dar te vede mai bine google daca nu folosesti meta description si keywords

 • Reply

  SpiryReplied on 30/11/2011

  ahham, cam tot aceleasi chestii au ramas tot anul, poate in 2012 o sa fie ceva mai interesant..

 • Reply

  AndreiReplied on 01/12/2011

  Pei sau schimbat deja cam multe dar cat is la cald nu le dezvaluie nimenia.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.