Optimizare SEO Google

Optimizare SEO Google

Optimizare SEO Google

Dupa cum zice si titlul anuntului vom vorbi despre cum sa facem un seo google bun pentru site-ul nostru.
Marea majoritate a persoanelor fac o greseala de la inceputul drumului, o mare parte din programatori cand opereaza la un proiect el nu se gandeste si la partea de seo si ne forteaza sa folosim acelasi title pe toate paginile noastre din site.

Al 2 pas care il omite multe persoane ce nu este greu de scos dintr-un site este meta description si meta keywords, mai greu este sa executam un continut seo de calitate pentru site-ul nostru si zicem la ce sa ne chinuim cu continutul ca putem folosi mai usor meta tagurile, in aceasta ipostaza inseamna ca nu vrem sa ne lansam pe piata online si am investit niste bani sa avem si noi doar un site pe internet.

Purtand niste discutii cu niste prieteni din domeniul SEO si efectuand mai multe teste am realizat ca Google se lipeste mai bine de site-urile ce au continut de calitate nu description de calitate.

Sa trecem la partea de <body> </body> din lene omitem un aspect importante la <a href=”link” title=”SEO Google“>Seo Google</a> la acest cod html omitem partea de title care este important, a 2 parte ce o omitem este la <img src=”calea pozei” alt=”SEO Google” /> aici nu mai folosim deloc sau punem alt=”” cea ce nu este corect.

In site nu folositi prea multe link-uri interne cat si externe pentru ca o sa va afecteze la partea de SERp.

Sa trecem la partea de Off Page unde majoritatea romanului este invatat sa inscrie site-ul in sute sau mii de directoare web in perioada scurta de timp fara sa se gandeasca daca e bine sau nu ce face din propria mea experienta nu este bine sa aducem unui site foarte multe link-uri odata si de pe site-uri de unde pleaca un volum foarte mare de link-uri spre alte destinati.

Sa nu uitati de Google +1 sail folositi si sa nu incercati sa faceti de pe acelasi ip mai multe conturi de gmail si sa va dati singuri +1 pentru ca veti risca sa fiti penalizat de catre google.

Cam atat pentru astazi am sa mai revin curand si cu alte noutati pentru a va inbunatati cunostintele despre domeniul SEO Google

9 Comments

 • Reply

  AndreiReplied on 01/10/2011

  Google nu o sa iti explice ce si cum trebuie sa faci ei specifica ca este bine daca esti interesat si de yahoo, bing, ask, aol, etc.

  Daca pe tine te intereseaza doar google pornesteti optimizare site-ului tau fata description si keywords dar o sa iti fie mai greu la inceputul drumului.

 • Reply

  Oferte last minuteReplied on 01/10/2011

  Salut,

  mie tot nu imi este clar daca e bine sau nu sa pui meta description, din moment ce google-ul asa recomanda!

 • Reply

  DliReplied on 03/10/2011

  De apreciat articolul. Dar google numai e ce a fost mai demult. Nu cred ca iti poti promova prea bine site-ul prin google.

 • Reply

  AndreiReplied on 03/10/2011

  Dli daca stii cum til promovezi foarte bine dar trebe timp si rabdare ca altfel nu rezolvi nimic.

 • Reply

  Andrei service laptopReplied on 08/10/2011

  Ideea cu google +1 functioneaza ca atare. Iar google cauta continut bun pe cele mai multe site-uri, nu description de calitate.

 • Reply

  MihaiReplied on 09/10/2011

  Mare prostie faza cu “fara meta”.
  O prostie mai mare ca asta nu am vazut in viata mea.

 • Reply

  AndreiReplied on 09/10/2011

  Mihai, dc spui asta?
  Noi nu folosim la nici un proiect meta keywords si description si sunt toate pozitionate foarte bine.

 • Reply

  PlumReplied on 18/09/2012

  Optimizarea se gandeste pas cu pas, de la primele detalii din constructia site-ului. Altfel e destul de dificil sa obtii rezultate rapid.

 • Reply

  AndreiReplied on 22/09/2012

  Plum stiu ca rezultatele nu se vad peste noapte de top dar in minim 1 luna trebuie sa se vada efecte spre bine 😉

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.