Page Rank modificat fara Update?

Page Rank modificat fara Update?

Google Pagerank Update 2011

O observatie din .ro, dar care e valabila si pentru site-urile de pe .com, e cea legata de Page Rank. Multi au inceput sa observe ca pierd Page Rank daca fac anumite modificari in site. Inexplicabil, fara a se face actualizari in indexul Google, unele site-uri pierd Page Rank-ul.

Lucrurile e posibil sa para pripite, pierderea nu e sustinuta de nici un argument cunoscut care sa motiveze o astfel de pierdere. Corelarile de evenimente, experienta comunitatii si nici macar intentiile Google in directia asta nu explica o astfel de pierdere.
Pierderea Page Rank-ului de obicei se face in 2 modalitati:

  1. Actualizari periodice ale lui Google (Updates)
  2. Pierderea de Back Links

Detinatorii de site-uri pierd Page Rank fara o actualizare oficiala (Page Rank-ul “neoficial” e actualizat mult mai des), in momentul in care unii din ei fac modificari onpage sau primesc back link-uri. Cu alte cuvinte, oricare din modificarile anterioare fac ca robotii Google sa reevalueze site-urile. Odata cu aceasta reevaluare, unii din ei pierd Page Rank.

Observarile de pierdere de Page Rank sint valabile cam de 3 luni, moment in care Google a anuntat un nou algoritm numit Google Caffeine. Pe .com probleme sint mult mai mari si ele nu tin doar de Page Rank.

In .ro, aceasta pierdere ar putea fi considerata ca efect al Google Caffeine, totusi nimeni nu e sigur de asa ceva….chiar daca niste anomimi in ale SEO incearca sa dea explicatii despre efectele Google Caffeine pe la evenimente locale.

Revenind, e interesant de vazut cauza si efectul acestei pierderi de Page Rank. Poate puteti impartasi si experientele voastre aici sau pe propriul site.

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.