Pareri SEO despre Parallax

Pareri SEO despre Parallax

SEO Parallax

Astazi vom vorbi despre problema legata de optimizarea seo pentru website-urile ce folosesc Parallax.
Parallax este la moda dar pentru site-urile ce nu au prea multe cuvinte cheie pentru care doresc sa se promoveze gen “Scoli de Sofer, Prezentarea unui serviciu sau Produs, Service Auto, etc.”

Pentru site-urile ce doresc sa se poata promova pe mai multe servicii si cuvinte cheie nu este recomandat sa se foloseasca Parallax.
Site-urile cu Parallax au o incarcare mult mai mare de deoarece toate serviciile sunt pe o singura pagina.

Optimizare limitata:

Pentru acest tip de website va puteti optimiza site-ul pentru un numar de 1-3 cuvinte cheie.

H1 Tag

In privinta tag-ului H1 aveti un mare dezavantaj deoarece nu puteti folosi mai multe tag-uri H1, conform politicilor seo impuse de catre google limita pentru H1 pe pagina poate fi folosit o singura data.
De aici tragem concluzia daca suntem interesati sa promovam mai multe servicii diferite suntem impiedicati de a putea optimiza pagina la o capacitate mai mare.

Title Tag & Meta Descriere

Asa cum am observat si la H1 tag ca avem limita si suntem limitati la fel intervine o mare problema si la partea de titlu si meta descriere.
Nu putem pune in titlu toate serviciile oferite deoarece am depasi limita impusa de catre google prin urmare si descrierea site-ului ne pune aceleasi probleme.

Sfatul nostru:

Pentru a folosi Parallax noi il recomandam doar pentru paginile ce vor sa se promoveze pe un singur produs sau serviciu, daca aveti o gama mai variata noi va recomandam site-urile cu pagini separate de servicii.

Asteptam si parerile voastre.

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.