RUSINE : MxHost

RUSINE : MxHost

Ce am patit cu MxHost?

Prina nul 2007-2008 cumparasem de la ei un pachet de hosting pe 1 an si domeniul unixwin.org plata hosting-ului facuta pentru un AN dupa 2 saptamani sa vad ca nu merge doemniul.

Am astreptat o zii am zis ca poatre au niste probleme, am vaz ca nu sia revenit pana seara am trimis email si iam intrebat de ce nu merge.

Am primit un raspuns aiurea fara argumente nimic SUSPENDAT ok suspendat dar de ce ?

La 2 zile dupaia primesc alt email de la ei cu raspunsul :

 • Suspendat deoarece se primea flood pe domeniul Dvs.
 • Ok dar care este problema mea ?
 • Dc sunteti firma de Hosting ?
 • Asta ce ar insemna 70% din domenii sa nu mai aiba hosting ca primesc flood ?

Astept comment daca ati mai patito careva cu ei !

31 Comments

 • Reply

  NelutzuReplied on 08/07/2010

  Eu nu am avut de la ei dar parerea mea ca o firma de hosting inainte sa ofere servicii trebuie sa se asigure ca are protectii, cum e in exemplul tau, de flood si alte chestii.

 • Reply

  AndreiReplied on 08/07/2010

  Da dar vezi ca ei nu sau asigurat sa aibe
  Ei sau asigurat sa imi suspende mie contul si apoi sa vad ca pusese pe domeniul meu redirect spre hosting-ul lor
  Avea circa 1800 – 2000 de vizite unice zilnice

 • Reply

  NelutzuReplied on 08/07/2010

  Poate erai singurul lor client si platind pe un an le-ai asigurat profitul :))

 • Reply

  AndreiReplied on 08/07/2010

  Posibil si asta nu zic nu !
  Prostia ema ca nu iam dat in judecata la momentu de atuncea !

 • Reply

  Required NameReplied on 08/07/2010

  Nu am vrut sa imi dau numele din diverse motive strict business dar, in cazul unui flood, prima actiune este filtrarea IP-urilor de pe care se face atacul.
  Level 2: nullroutarea IP-ului catre care se face DDOS si in felul acesta pachetele ajung catre ‘nowhere’.
  Protectii sunt la marea majoritate insa atacurile nu sunt aceleasi si de aceeasi anvergura, drept pentru care sunt solutii diferite.
  N-am nicio treaba cu mxhost dar explicatia adevarata este cea pe care v-am dat-o mai sus. Daca nu vi s-a spus lucrul acesta pana acum (indiferent de hoster) a fost pentru ca fie nu au habar, fie nu s-au obosit sa o faca.
  Part II
  Cam 80% din clienti platesc anual (in ceea ce ma priveste). La mxhost nu stiu care este procentul dar nu cred ca difera foarte mult.

 • Reply

  TrAsNeTReplied on 12/07/2010

  Nelutzu spune: Poate erai singurul lor client si platind pe un an le-ai asigurat profitul.

  Si sigur are mare dreptate

  SAU

  Te flodau haxori si lor nu le convenea finca luau flood

 • Reply

  AndreiReplied on 12/07/2010

  Ok dar pana la urma urmei eu eram clientul lor si ei trebuia sa faca in asa fel sa rezolve altfel sau ok zicea sa ma mut cu host dar nu-mi confisca si domeniul !!

 • Reply

  ek#Replied on 15/07/2010

  Au procedat gresit, dar asta nu inseamna ca nu au clienti sau alte chesti, am fost destul de multumit de ei, doar ca deja consumul de resurse imi cerea sa trec pe un plan mai scump si pe un site non profit nu mi-sa meritat, asa ca am trecut pe gator, per total sunt foarte multumit de ei.

 • Reply

  AdrianReplied on 02/11/2010

  Stimate Apostol Andrei,

  Daca tot ai gasit un subiect interesant de acum 3 ani ar fi corect sa spuneti exact cum s-au intamplat lucrurile, altfel nu e decat un alt articol mincinos facut sa strice imaginea unei companii.

  Astfel in 09/10/2007 v-am contactat pe email referitor la faptul ca o anumita firma primeste flood pe siteurile detinute si a indicat dvs ati amenintat persoana respectiva. Noi v-am solicitat sa incetati cu asfel de activitati ilegale pentru ca astfel de actiuni aduc atacuri flood si DDOS spre serverele noastre si nu dorim sa intram intr-un astfel de joc.

  La solicitarea noastra dvs ati raspuns dupa 40 de minute si ati spus ca stiti despre cine este vorba si ca nu va intereseaza si ca nu avem dreptul sa va suspendam contul daca acesta este tinta unor atacuri ( provocate de dvs dupa cum se intelege ) .

  Ati fost anuntat din timp ca daca astfel de atacuri vor avea loc siteul va fi suspendat din cauza ca aduce prejudicii serverului si implicit siteurilor gazduite pe el.

  Din pacate nu ne putem ocupa timpul, banda de internet si infrastructura sa blocam atacuri de flood de pe mirc ale unor tineri care nu au ce face in timpul liber.

  Siteul nu a fost suspendat din cauza neaparata ca a fost atacat odata, a fost suspendat din cauza ca era foarte des tinta atacurilor provocate .

  Domeniul nu a fost blocat de noi, dvs ati renuntat la el expirand la un moment dat.

 • Reply

  AndreiReplied on 02/11/2010

  Stimate domn Adrian dupa suspendarea host-ului am cerut a mi se schimba nameserverele si ati zis ca nu se poate si ati facut redirectare catre site-ul dvs. mxhost.ro pacat ca nam salvat niste poze sincer !!!

 • Reply

  AdrianReplied on 03/11/2010

  Siteurile suspendate sunt redirectate spre o pagina cu mesaj de suspendare, nu reiese din coversatia purtata in perioada respectiva ca era vreo redirectare spre siteul nostru, nici nu ar avea sens o astfel de redirectare.

  Intamplarea respectiva a avut loc dupa 4 luni de la activarea contului si nu dupa 2 saptamani, contul s-a activat in luna mai si problemele au fost in septembrie.

  Recitind postul initial poti observa ca s-au purtat niste discutii inainte de suspendare si aceasta s-a produs din cauza unor motive intemeiate si nu s-a intamplat dupa 2 saptamani de la activarea contului.

  Oricum din ce observ este doar un articol calomnios astfel facut ca sa creeze continut pe acest site. Felicitari.

 • Reply

  AndreiReplied on 03/11/2010

  sincer dupa acest comment nu imi vin vizite … dar este o firma neserioasa pentru mine de pe site-ul cel aveam de la ei facuse redirectare 301 spre site-ul lor …

 • Reply

  paulReplied on 08/12/2010

  oricum … la ce te poti astepta de la mxhost cand serverele lor sunt intr-un apartament cu o conexiune pe cablu utp de la rds si nici macar nu au raid… fac backup pe un server sirtual de pe compul de desktop…. si mai au si mari reseller gen aciphosting si evolution-host care cica au servere dedicate… de curiozitate sa verificati ipurile sa vedeti ca ii acelasi range ….un ping……si mai ales un traceroot…..

 • Reply

  AndreiReplied on 08/12/2010

  Paul stiu si eu dar ce sa le ceri?
  Se cred cu servicii superioare fata de alte firme care sunt multe alte firme mici care macar au dedicate in mari data centere din romania, au un profit mic dar macar incearca sa se lanseze pe piata oferind servicii de buna calitate si suport tehnic la ori ce ora din zi si noapte.

  Hostico.ro nu auzisem de ei dar am servicii de la ei si nus cat de mari sunt ei dar sunt foarte multumit de serviciile oferite de catre ei, uptime 100% de circa 5 luni de cand sunt client la ei, support la ori ce ora, si stiu sa vb si cu clientul si sar mereu in ajutarea clientului cand este nevoie, au restor de backup bun ca am avut nevoie de restor si am vazut ca nam avut probleme cu el si a fost totul bine.

  Daca mar intreba unu ce firma ii recomand cu drag as recomanda Hostico

 • Reply

  AdrianReplied on 08/12/2010

  Paul, cred ca stii ca defaimarea se pedepseste in Romania, probabil ca poti sa probezi ceea ce afirmi legat de infrastructura noastra sau ai aparut doar asa de pe strada sa arunci cu noroi.

  In cazul in care nu aduci si dovezi la cei ai spus legat de infrastructura noastra pe care tinem serverele vom depune o plangere la politie pentru defaimare, iar proprietarul siteului daca aproba comentariile trebuie sa se asigure ca nu incarca legislatia si nu permite decat afirmatii ce se pot proba.

  De curiozitate Paul nu esti cumva din acelasi oras cu noi ?

  Legat de serverele noastre nu se afla la sediul firmei, se afla intr-un centru de date in Cluj proaspat deschis de noi dupa o investitie serioasa impreuna cu o firma partenera.

  De exemplu cei de la hostico apare ca sunt cu dosare de cercetare penala: http://gazduire.info/index.php?topic=4037.0

  Astept deci sa probezi afirmatiile referitoare la cele spuse despre infrastructura noastra.

 • Reply

  AndreiReplied on 08/12/2010

  o intrebare am pt cei de la mxhost.ro ati fost aliati cu cei de la mxhost.net ? Sauati copiat dupa ei denumirea prin 2007 aveati site clonat ca al lor. Ati folosit tehnica parazitara de promovare?

  • Reply

   AdrianReplied on 08/12/2010

   Legat de mxhost.net este tot domeniul nostru , un simplu whois era suficient sa nu ajungi sa spui ca folosim tehnici parazitare de promovare. http://www.who.is/whois/mxhost.net/

   Mai avem domeniile .info, .org, .biz .

 • Reply

  AdrianReplied on 08/12/2010

  Eu nu stiu care este situatia lor, am dat un link unde apare ca sunt cu niste probleme legale, nimic mai mult, restul depinde de ei, si acolo macar se aduc cateva dovezi, cat de putine dar se aduc.

  Legat de afirmatiile facute de infrastructura noastra as vrea sa vad macar o singura dovada la cele afirmate astfel este clar un post facut doar pentru defaimare.

  Legat de o firma poate sa aiba oriunde sediul social, chiar si apartament, iar afacerile sa se desfasoare la puncte de lucru descrise pe siteul companiei.

  Astept mai multe detalii despre acuzatiile care ni se aduc altfel la cel mai serios mod vom lua masuri pentru a stopa astfel de persoane care arunca cu noroi fara sa cunoasca situatia.

 • Reply

  GeorgeReplied on 08/12/2010

  “Paul, cred ca stii ca defaimarea se pedepseste in Romania, probabil ca poti sa probezi ceea ce afirmi legat de infrastructura noastra sau ai aparut doar asa de pe strada sa arunci cu noroi.”

  Iti dau dreptate Adrian, insa tu ca “reprezentant pt MXHost” cum poti sa raspunzi la acuzatii asemanatoare cu cele lansata de eDomenii asupra unor fosti angajati ai lor cand firma mama este un offshore cu locatie intr-un apt. inchiriat in Dellaware, USA.

  Daca eram in locul tau ma gandeam de doua ori inainte sa duc mai departe astfel de declaratii ca poate o sa ajungeti si voi in pozitia respectiva, si totodata as incerca sa ma feresc sa fiu asociat cu cei de la eDomenii despre care stie toata lumea ce fel de firma este, cred ca daca scrii pe google tepari ei apar primii 🙂

 • Reply

  AndreiReplied on 08/12/2010

  Ok inseamna ca cel .com era adica dupa care vati luat voi.
  Si copie fidela dupa ei !!!

 • Reply

  AdrianReplied on 08/12/2010

  Andrei, te rog sa ai putina inteligenta sa verifici daca in anul 2003 cand am luat noi mxhost.net exista mxhost.com cu ceva pe el.

  Observ ca va place sa aveti fantezii :

  mxhost.net inregistrat in anul 2003 de catre noi
  mxhost.com apare inregistrat in 2009 deci nu era ceva dupa ce sa copiem noi .( http://www.who.is/whois/mxhost.com/ ) .

 • Reply

  AndreiReplied on 09/12/2010

  ok sa zicem ca nu ati copiat dar tot cele mai josnice servicii le aveti si le sustinetii

 • Reply

  GeorgeReplied on 08/12/2010

  Ce dovezi ? Vad ca si voi sunteti ca la eDomenii 🙂

  • Reply

   AdrianReplied on 08/12/2010

   George , la ce te referi?

   La sediu? Ai fost la punctul nostru de lucru din Cluj? Uite asa arata cladirea unde avem birouri la etajul 6 asa cum apare si pe site la noi : http://www.tcicgcluj.ro/Contact.htm . Ca sa fie mai usor de urmarit.

   Altceva?

 • Reply

  AdrianReplied on 09/12/2010

  Asta e parerea ta, o respect, fiecare persoana poate avea pareri diferite despre un serviciu sau altul, e dreptul de a alege.

  Problema se pune cand se fac afirmatii calomnioase fara sa se aduca dovezi, in scopul de a defaima o anumita firma, exact asa cum reiese din mesajele in care spune ca nu avem infrastructura sau unde spui ca am copiat siteul sau domeniul si nu poti aduce si dovezi sa ateste ce spui.

  Oricum nu are rost sa continui aceasta discutie, legat de aspectele de mai sus voi face o sesizare scrisa la politie si astept dovezi la lucrurile afirmate.

  Dupa cum am spus, parerile sunt pareri si poate avea oricine o parere despre un serviciu sau o companie insa cand incearca sa se aduca informatii false catre public cu un scop deja e alta situatia.

  iti doresc succes.

 • Reply

  AndreiReplied on 09/12/2010

  :)) domnul meu adrian nu sunt un pusti de 14 – 15 ani ca sa ma sperii cu politia ne putem intalni si in instanta daca este nevoie fara nici o problema daca vreti va furnizez si datele personale unde locuiesc … nu imi este frica.

 • Reply

  GeorgeReplied on 24/12/2010

  nu Adrian, nu la asta ma refeream, cunosc cladirea, stiu unde aveti sediul, sunteti colocati in Simpliq ?

 • Reply

  AdrianReplied on 25/12/2010

  George , noi utilizam propriul centru de date inca din luna iulie a acestui an, am avut servere la Simpliq si la ETP Bucuresti, am crescut si a venit timpul sa avem ceva al nostru. Am investit impreuna cu o alta comapanie de webhosting sa avem propriul centru de date, totul ne apartine de la rack-uri , clime pana la generatorul de curent. La centrul de date avem personal tehnic non-stop.

 • Reply

  GeorgeReplied on 26/12/2010

  Da, si eu am acasa DC.

 • Reply

  MadalinulReplied on 23/01/2011

  Sa-mi exprim ei eu opinia.
  Am host de la mxhost de mai multi ani si nu pot sa reprosez nimic, downtime aproape inexistent si performanta excelenta.
  Probabil acest Andrei este doar un troll care nu a adus nici macar o dovada la ce a spus.

 • Reply

  AndreiReplied on 23/01/2011

  Madalinul au recunoscut si ei alta dovada ce vrei sa iti postez daca vrei am chitanta cum am plat …

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2010 - 2015 4SEO. All rights reserved.