SEO si Web Hosting: Cum sunt ele corelate

SEO si Web Hosting: Cum sunt ele corelate

SEO si Hosting Web

In cazul in care Hosting-ul dvs. web este unul slab, atunci este posibil ca aceasta sa va afecteze valoarea site-ului.
Daca site-ul dvs. are potential sa atraga un trafic crescut, Hosting-ul va poate limita, de asemenea poate afecta si potentialul site-ului.

SEO
SEO inseamna optimizarea pentru motoarele de cautare. Se invarte in jurul valorii de modul in care site-ul dvs. este citit si ulterior indexate de motoarele de cautare.
Un site poate fi de asemenea numit SEO prietenos pentru motoarele de cautare atunci cand este corect stabilit astfel incat motoarele de cautare va clasa mai bine paginile dvs. in rezultatele din motoarele de cautare.

Web Hosting
Acest lucru este in cazul in care ati cumparat un spatiu pe un server de la o alta firma.
Serverul trebuie sa fie intotdeauna on-line si sa poata fi acesibil pentru orice persoana ce navigheaza pe Internet.
Firma de Hosting trebuie sa va garanteze un uptime de minim 98% pe an pentru a evita neplacerile de a va indexa Google site-ul atunci cand acesta este down time.

Securitate
In cazul in care firma de hosting nu va ofera securitate pe server, atunci acesta poate fi atacat de catre hackeri si puteti pierde informatiile de pe site.
Acest lucru inseamnă ca site-ul dvs. va sta o vreme offline pentru o perioade de timp care va afecta negativ pe partea de SEO pentru site-urile dvs.

Virusi
Firma de Hosting trebuie sa va asigure protectie pentru virusi pe serverul pe care aveti gazduite site-urile dvs. si sa va asigurati ca serverul nu este infectat cu virusi.
Daca va este infectat site-ul cu virusi puteti fi penalizat sau chiar inlaturat din rezultatete de pe motoarele de cautare.

Timpde incarcare pagina
Google pune un accent foarte mare pe timpul incarcari pagini dvs. web si are o importanta foarte mare in SEO.
In mare parte firma de hosting este responsabila pentru incarcarile grele a paginilor dar poate fi si codul site-ului scris gresit si sa execute incarcari ce nu isi au rostul.
Un alt factor important pentru timpul de incarcare a pagini este si latimea de banda la internet care va este oferita de catre firma de hosting.

Up Time
Site-ul dvs. ar trebui să fie on-line de cel puțin 98% din timp. În cazul în care gazda dvs. nu rulează site-ul dvs. pentru cel puțin 98% din timp, atunci aveți de gând să suporte consecințele în cazul în care motoarele de căutare observa. După cum vă puteți imagina mai mult și mai des sunteți offline, mai aspră pedeapsă SEO. Din păcate, există puține vă puteți face despre asta în afară de schimbarea gazde (pe care mulți ar recomanda pe care le faci).

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.