Sfaturi SEO incepator

Sfaturi SEO incepator

O sa descriu cateva sfaturi SEO pentru incepatori. Cu totii stim ca apar in fiecare zi siteuri si bloguri pe aceleasi niste si astfel intrebarea fireasca “Cum depasim Concurenta ?” Ei bine, am ajuns la concluzia sa depasim concurenta ? Atunci avem nevoie de o gramada de bani ca sa ne luptam cu Facebook Youtube Twitter etc. Nu o sa va dau nu situ ce fel de sfaturi, dar o sa trag un semnal pentru 2 puncte foarte importante pentru orice webmaster. Inainte sa incepem sa optimizam un site trebuie sa citim urmatoare sfaturi.

Content is King

Site-ul nu apare pe Google daca Design-ul este facut beton sau este umflat cu flash si tot feluri de noutati care nu ajuta la absolut nimic. Ca sa puteti optimiza un web site, aveti nevoie de continut de calitate. Practic, nu se merita sa faci optimizare pentru motoare de cautare, daca nu ai continut valoros si original pe care sa-l optimizezi pentru a-l oferi vizitatorilor tai. Ramane de vazut la primul punct, Continut de calitate, Continut Original, Fara SPAM.

Am ajuns si la punctul 2

Optimizare pentru utilizatori si nu pentru motoare de cautare

Multi dintre utilizatori au in gand “Fac un site, il optimizez si gata scot bani si sunt tare” NU, este total fals. Trebuie sa aveti in vedere faptul ca utilizatorul este cel care decide valoarea continutului. Un utilizator intra de pe Google, dar din prima vizita ati pierdut un client daca site-ul este doar optimizat si nu este de folos sau nu are continut de caltiate. Oferiti cat mai multe informatii, exemple, specificati anumite link-uri sper alte pagini cu acelasi subiect, puneti doua trei sau chiar 5 sau 6 imagini, explicati bine si sa fie frumos de citit, sa fie cat mai atractiv, ca sa revina utilizatorul. Asigurati-va ca vizitatorul reuseste sa gaseasca informatia pe care o cauta, daca tot puneti cuvintele cheie in titlu in tag-uri h1 si h2 in imagini etc. faceti intr-un fel incat sa fie multumit de acel continut. Asa ati castigat un client care o sa revina singur, care sea deschis Notepad si sea notat site-ul daca tot nu aveti un buton automat . Daca clientul revine, si tot vin mai multi utilizatori la acel content, 100% scapati de concurentam robotelul de la Google va observa un continut de calitate, scris cum trebuie, cu multe link-uri specificate, cu multe imagini din care utilizatorul a priceput acea informatie, astfel impacati pe toata lumea. Optimizare Naturala !

There are no comments yet...

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

© 2010 - 2019 4SEO. All rights reserved.